За Нас
<

Греен Центер

Греен Центер е динамична фирма која ја обединува на едно место, преку мошне инвентивниот убаво урден објект на површина од 3000 м2 на 3 спрата понудата на трендовскиот дизајн и стил во индустријата на мебел, актуелните бои и најновите линии во уредувањето и на внатрешниот и на надворешниот простор. “Греен Центер” Д.О.О. постои две години со сопствен салон во Гостивар за продажба на големо и мало и располага со широк избор на следните видови мебел: трпезарии, витрини, комоди, гарнитури, спални соби, детски соби, канцелариски бироа, клуб масички и др. и се изработени од масивно дрво, медијапан, кожа, еко-кожа, штоф, такен штоф, микрофибер и др. од реномирани фирми од Италија, Турција, Србија И Кина. “Греен Центер” д.о.о. поседува свој возен парк со кој врши дистрибуција и монтажа на трговската стока до своите купувачи низ целата држава.

Нашата компанија се занимава со увоз на современ мебел, модерен и ексклузивен не само по својот дизајн, туку и по квалитетот и начинот на изработка, со кои ке добиете шанса да креирате, живеете и работите во еден нов и комплетно поинаков простор. Со надеж на нашата взаемна соработка, Ве очекуваме во посета во нашиот продажен центар.

Услуги


При продажба на нашите производи односно Спални соби · Детски соби · Гарнитури · Трпезариски маси · Комоди · Масички · Канцелариски бироа · Столици превозот и монтажата се бесплатни и се вршат на договорено време.

GreenCenter

Резидентал Дизајн

Максимална посветеност на удобност и комфорт на вашите приватни простории, домови во кои живеете.

GreenCenter

Канцелариски Дизајн

Нашите производи се најважен елемент за вашиот работен амбиент од кои зависи вашата ефективност и ниво на организиране, администриране.

GreenCenter

Комерцијален Дизајн

Дел од понудата на нашите производи ги нудиме исто така и за угостителски објекти, хотели, барови, ресторанти и др. Во овој дел на производи нудиме високо ниво на атрактивност во однос на најсовремени-модерни парчина на мебел кои се дел од вашиот успех во креиране на ново конкурентни угостителски објекти.

ПРОДУКТИ


Висок квалитет, разновидност на дизајни и најдостапни цени се синоним на нашите продукти. Спални-во нашата понуда на спални соби може да откриете асортиман кој претставува сплет на класичното со модерното кој ви нуди здраво одмаране-спиене, гаранција на висок елан во започнуване на денот. ГАРНИТУРИ-дневниот престој преставува место во кој најчесто повекето од нас го поминува во придружба на нашите блиски или гости,затоа функсионалноста и елегантниот изглед е пред се. Трпезариски маси-за да биде вашето консумиране на пијалок или јадене незаборавно во придружба на најблиските или вашите гости стилот на модерното и барокот се дел од нашите трпезариски маси. Комоди- уредност и достапност на вашите лични работи,гардероба,обувки и др

Мултимедија


Во оној дел на страницата мозе да си најдете видео клипчиња и 3Д Панорама Виртуал Тур на ГреенЦентер.

Контакт


Индустриска Зона (Наплатна Рампа) 1230 Гостивар - Македонија

Контакт Инфо

Address

Индустриска Зона,
(Наплатна Рампа)
1230 Гостивар - Македонија

Phone

+389 42 800 202
+389 42 210 044
+389 42 210 045
+389 70 314 310
+389 70 228 652

Leave us a message